سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
مسافر کوچولو
درباره وبلاگ


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 0
  • بازدید دیروز: 15
  • کل بازدیدها: 94951



چهارشنبه 90 خرداد 25 :: 11:24 صبح ::  نویسنده : مرتضی ابدالی

گل تقدیم شماپدر روزت مبارکگل تقدیم شما

اس ام اس تبریک روز پدر – ?? خرداد ??




موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 23 :: 1:9 عصر ::  نویسنده : مرتضی ابدالی

گل آمد و زد خیمه به گلزار ببینید

شد ماه رخ یار پدیدار ببینید

گسترد به دامان چمن فرش زمرّد

فراش صبا در قدم یار ببینید

از نفخه باد سحر و عطر ریاحین

صحراست مگر کلبه عطار ببینید

خورشید و مه و  مشتری و زهره و بهرام

ماتند ز نور رخ دلدار ببینید

این رشته جان در کف و آن تاج مرصع

بر یوسف عشقند گرفتار ببینید

قمری به نواخوانی و بلبل به تغزل

در پنجه  عشق اند گرفتار ببینید

سبزی خط عارض گلنار کلیم است

یا سرزده گل از شجر نار ببینید

خورشید بر آورده سر از مشرق امید

یا آمده گل بر سر بازار ببینید

عید نو و عید ظفر و عید جواد است

ای خلوتیان حرم یار ببینید

بر دامن ریحانه ی ریحانه ی طاهر

ریحانه ای از عترت اطهار ببینید

رخسار جواد النقب چون گل خورشید

طالع شده از خیمه زرتار ببینید

میثم صفت از دار فنا چشم ببندید

تا طلعت حق را به سردار ببینید

مُهر نهم از دایره ی مهر الهی

رخشان شده ای صاحب انصار ببییند

بر سفره ایجاد ز نعمات خداوند

آن مائده را چون گل بی خار ببینید

تا چند اسیر زر و تزویر و غرورید

در لوح قضا گر شده یک بار ببینید

گر از شرر آه  ستمدیده نترسید

پس عاقبت کار ستمکار ببینید

در دایره امن خداوند بپایید 

جود و کرم و بخشش و غفار ببینید

مردانی شیدا شده بیمار محبت

او را به غم عشق گرفتار ببینید

چو مردمک دیده به چشم نگرانش

جای قدم یار وفادار ببینید

یک دم مژه بر هم نزند بو که نشنید

بر دیده اش آن یار دل آزار ببینید




موضوع مطلب :
شنبه 90 خرداد 21 :: 5:4 عصر ::  نویسنده : مرتضی ابدالی

عجب حالی میده رو کتاب بخوابی!

 

 




موضوع مطلب :
شنبه 90 خرداد 21 :: 11:25 صبح ::  نویسنده : مرتضی ابدالی

 

به گزارش لیزنا، مجلس شورای اسلامی به منظور تامین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز خود ، افراد واجد شرایط را ازطریق برگزاری آزمون کتبی و انجام مصاحبه علمی و با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور استخدام  می نماید.
فارغ التحصیلان رشته کتابداری (زن ومرد) در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می توانند در این آزمون شرکت کنند و در صورت قبولی با  عنوان شغلی «کارشناس اسناد» مشغول به کار شوند.
شایان ذکر است داوطلبان می بایست  در آزمون کتبی 60 سوال در زمینه های «مبانی کتابداری و اطلاع رسانی»، «مدیریت و برنامه ریزی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی»، «آمار و روشهای تحقیق در کتابداری و اطلاع رسانی»، «فناوری اطلاعات و نظامهای ذخیره و بازیابی»را پاسخ دهند.
همچنین پرداخت مبلغ 250000 ریال به حساب سیبا شماره 2170418009002 بانک ملی ایران شعبه مجلس کد 578  (نام صاحب حساب: تنخواه گردان حسابداری مجلس) و ارائه اصل فیش بانکی در زمان برگزاری آزمون از جمله مدارک موردنیاز جهت ثبت نام اعلام شده است.
داوطلبان می توانند از تاریخ 18 خرداد 1390 با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی
www.sanjesh.org  نسبت به ثبت نام در آزمون استخدامی مجلس شورای اسلامی اقدام نمایند.



 




موضوع مطلب :
جمعه 90 خرداد 13 :: 10:48 عصر ::  نویسنده : مرتضی ابدالی

http://fa.iwpco.ir/Bakhtiari/Album/%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%D8%AA%20%D9%88%20%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87%20%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D8%AB/Bakhtiari14.JPG




موضوع مطلب :
جمعه 90 خرداد 13 :: 10:46 عصر ::  نویسنده : مرتضی ابدالی

http://fa.iwpco.ir/Bakhtiari/Album/%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%D8%AA%20%D9%88%20%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87%20%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D8%AB/Bakhtiari02.JPG




موضوع مطلب :
جمعه 90 خرداد 13 :: 10:44 عصر ::  نویسنده : مرتضی ابدالی

http://fa.iwpco.ir/Bakhtiari/Album/%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%D8%AA%20%D9%88%20%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87%20%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D8%AB/Bakhtiari08.JPG




موضوع مطلب :
جمعه 90 خرداد 13 :: 10:34 عصر ::  نویسنده : مرتضی ابدالی
احداث سد بختیاری، بلندترین سد جهان با مشارکت چین
 
106352 -? اسفند ????
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: قرارداد همکاری در ساخت سد بختیاری بعنوان بلندترین سد جهان میان ایران و چین منعقد می شود.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: قرارداد همکاری در ساخت سد بختیاری بعنوان بلندترین سد جهان میان ایران و چین منعقد می شود، امری که بخوبی بی اعتنایی چین به تحریم‌های اعمالی علیه جمهوری اسلامی ایران را نشان می دهد

محمد رضا رضازاده با اعلام این خبر افزود : هیاتی از وزارت نیرو به سرپرستی محمد رضا عطارزاده معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا ، مذاکرات مربوط به تامین مالی طرح سد و نیروگاه بختیاری را در چین پیگیری کرده است. وی اظهار داشت: هیات ایرانی در دیدار با مسوولان شرکت بین المللی ساینا هایدرو خاطر نشان ساخته که انگیزه ایران برای همکاری با چین در مورد طرح سد و نیروگاه بختیاری توسعه همکاری های دو کشور در شرایط موجود بین المللی است، ضمن اینکه استفاده از خط اعتباری میان دو کشور برای تامین اعتبار مورد نیاز این پروژه که بزرگترین طرح سد بتنی و نیروگاه برق آبی جهان بشمار می رود اهمیت ویژه‌ای دارد.

رضازاده یادآور شد: شرکت ساینا هایدروی چین سوابق و تجربیات زیادی در مورد ساخت سدهای بزرگ دارد و زمینه همکاری میان این شرکت با شرکت های ایرانی وجود دارد. بنا بر این گزارش در دیدار معاون آب و آبفای وزیر نیرو با مسوولان شرکت ساینا هایدرو دو طرف توافق نمودند که تا چند روز آینده مباحث جزئی باقیمانده قراردادی، حل و فصل شود به گونه‌ای که تا 24 اسفندماه‌جاری ( 15 مارس) قرارداد سد و نیروگاه 315 متری بختیاری منعقد شود.
یادآور می شود که سد و نیروگاه بختیاری در جنوب غربی ایران در کوه‌های زاگرس چین خورده و در شمال غربی ایستگاه تنگ پنج در مسیر راه آهن تهران اهواز ساخته می شود.

محل احداث این سد در فاصله مستقیم حدود 50 کیلومتری بالادست سد دز و پنج کیلومتر بالادست تقاطع رودخانه های سزار  بختیاری قرار گرفته است. سد بختیاری به عنوان بلندترین سد دو قوسی بتنی جهان با ارتفاع 315 متر،بزرگترین مخزن مصنوعی ذخیره آب را در کشور پس از کرخه با حجم ظرفیتی معادل چهار میلیارد و 800 میلیون متر مکعب خواهد داشت.

با توجه به صعب العبور بودن منطقه، با احداث و آبگیری این سد اراضی کشاورزی زیادی غرقاب نخواهد شد و هیچ روستای دائمی به زیر آب نخواهد رفت. ظرفیت نیروگاه برق آبی بختیاری نیز یک‌هزار و 500 مگاوات و انرژی تولیدی سالانه با ضریب کارکرد 20 درصد، نزدیک به سه هزار گیگاوات ساعت است. ذخیره سازی و تنظیم آب با توجه به حجم زیاد مخزن سد، کنترل سیلاب‌های فصلی و بهبود شرایط ایمنی در پایین دست سد ، جلوگیری از ورود رسوبات رودخانه بختیاری به مخزن سد دز و در نتیجه افزایش عمر مفید سد و نیروگاه دز و امکان تولید بهینه انرژی پاک در پیک مصرف روزانه و سالیانه از مهمترین ویژگی های این طرح است.

طرح سد و نیروگاه بختیاری در زمان اجرا با بکارگیری نیروهای بومی، تاثیر مهمی در اشتغال‌زایی منطقه خواهد داشت. بهبود شرائط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در منطقه ، ایجاد امکان توسعه و سرمایه‌گذاری در محدوده طرح، بهبود سطح رفاهی زندگی اهالی، ارتقاء سطح آموزش و بهداشت همچنین افزایش درآمد سرانه بواسطه ایجاد اشتغال ، استفاده از قابلیت‌های گردشگری منطقه، افزایش سهم منطقه در توسعه کشور، بهبود ارتباطات و حمل و نقل زمینی از طریق ایجاد جاده‌های دسترسی، افزایش ارزش افزوده خدمات در منطقه طرح از جمله اثرات جانبی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اجرای طرح بختیاری بشمار می رود.




موضوع مطلب :
پنج شنبه 90 خرداد 12 :: 9:53 صبح ::  نویسنده : مرتضی ابدالی

بیا که تا نفسی هست یار هم باشیم
به غنچه‌های محبت بهار هم باشیم

خزان پیری ما می‌رسد ز راه ‌ای دوست
بیا به موسم دی برگ و بار هم باشیم

چرا ز هم بگریزیم؟ عطر مهر کجاست؟
چه جانفزاست اگر در جوار هم باشیم...

سمند عمر شتابنده است و فرصت تنگ
بیا که تا نفسی هست یار هم باشیم

 

                                                                            مهدی سهیلی




موضوع مطلب :
چهارشنبه 90 خرداد 11 :: 10:7 صبح ::  نویسنده : مرتضی ابدالی


 
برخی از مورخان و کارشناسان که اکثرا دهه ی هفتاد به بالا بودند اخیرا کشف کردند دهه ی شصتی ها خوشبخت ترین انسان هایی بودند که بعد از آدم و حوا پا به این کره ی خاکی گذاشتند.
بر اساس این یافته ها دهه ی شصتی ها از تولد تا بعد از وفات 7 خوان را می گذرانند. (البته برخی را گذرانده اند.) خوان هایی که همواره با ناداوری ها از آن سربلند بیرون آمده اند!
 
 
خوان اول: بحران پوشک و شیرخشک
 
در دهه ی شصت اصطلاحی بین زوج های جوان وجود داشت، آنها می گفتند: «بچه که عمر و نفسه ده تاش کمه، هزارتاش هم بس نیست!»
در همین راستا و همچنین در راستای نبود سینما، پارک و … برای گذراندن وقت در انتهای شب در بیرون از منزل، کانون های خانواده گرم و گرم تر شدند، آنقدر گرم که برخی محققین بر این عقیده هستند که گرم شدن زمین و آب شدن یخ های قطب شمال و جنوب نتیجه ی اقدامات انجام گرفته شده در دهه ی شصت می باشد.
 
 
دهه ی شصتی ها بسیار خوش شانس بودند، زیراکه به دلیل افزایش کمّی شان با بحران پوشک مواجه شدند، آن زمان هم مثل الان چینی ها مهربان نبودند که هر چیزی که کم داریم برایمان صادر کنند، در نتیجه به طور متوسط هر دهه ی شصتی هفته ای فقط یکی دو روز پوشک می بست و در باقی ایام هفته در آزادی کامل به سر می برد؛ البته این دهه ی شصتی ها از همان ابتدا نیز جنبه ی آزادی را نداشتند و با اعمالی که بر روی گل های قالی انجام دادند باعث بدنامی فرش های دستبافت ایرانی در سطح بین الملل شدند و کاهش صادرات فرش دستباف در این روزها نتیجه ی اقدامات نادرست دهه ی شصتی ها در آن زمان می باشد!
در کنار این بحران ، بحران شیر خشک هم مزید بر علت بود تا  آنها با دست و پنجه نرم کردن با این بحران ها در کودکی امروز آماده ترین نسل حاضر برای اجرایی شدن طرح هدفمند کردن یارانه ها می باشند!
 
 
 
خوان دوم: مدرسه
دهه ی شصتی ها کلا خوش به حالشان بود، در کلاس های شونصد نفره درس می خواندند، آخرین یافته های علم آمار و احتمال نیز ثابت کرده هر چه تعداد دانش آموزان یک کلاس بیشتر باشد احتمال اینکه معلم از دانش آموزی درس بپرسد کمتر است؛ البته این اصل در مورد دهه ی شصتی ها صدق نمی کرد زیرا تا معلم اسامی بچه ها را می خواند تا حضور و غیاب کند وقت یک ساعت و نیمه ی کلاس تمام می شد.
 
 
 
خوان سوم: دانشگاه
کلاً مسئولان هوای دهه ی شصتی ها را خیلی داشتند، مدام برایشان سدسازی می کردند، یکی از این سدهای سخته شده در آن سال ها «سد کنکور» نام داشت که البته به جای آب پشت آن «داوطلب» جمع می شد؛ مزیت سد کنکور به سدهای دیگر این بود که اصلا سوراخ نمی شد و لازم نبود کسی پتروس بازی دربیاورد و تا یک ماه انگشتش آبسه کند!
دهه ی شصتی ها در پشت این درب روزهای بسیار خوشی را گذراندند و روزها و شب های بسیاری را با «تست های 4 گزینه ای» هم آغوش شدند، و در انتها نیز به جنگ غول کنکور رفتند.
مسئولان در یک اقدام ژرف نگرانه و آینده بینانه از غول کنکور دعوت کردند تا بیاد و با دهه ی شصتی ها به عنوان یک بازی تدارکاتی دست و پنجه نرم کند تا دهه ی شصتی ها آمادگی پیدا کنند در سال ها بعد با غول های بزرگتری همچون غول تورم و بیکاری و مسکن و … مبارزه کنند!
 
 
 
 
 
خوان چهام: کار
دهه ی شصتی ها کم کم از دانشگاه بیرون آمدند، البته خودشان چندان تمایلی به بیرون آمدن از دانشگاه نداشتند اما دهه ی هفتادی ها آنقدر وارد دانشگاه شدند که دیگر در دانشگاه جایی نمانده بود و دهه ی شصتی ها از آنطرف دانشگاه بیرون افتادند!
فرصت های کاری بسیار بالایی برای آنها وجود داشت، از آبیاری گیاهان دریایی و گردگیری میز رایانه گرفته تا آسفالت سابی و متر کردن عرض خیابان ها.
 
 
 
خوان پنجم: ازدواج
همان طور که دهه ی شصتی ها سنشان بالا می رفت ازدواج هم سنش بالا می رفت، در همین راستا اکثر کارشناسان معتقد هستند دلیل بالا رفتن سن ازدواج نه بیکاری است و نه گران بودن مسکن، بلکه تنها دلیل بالا رفتن سن ازدواج، بالا رفتن سن دهه ی شصتی ها می باشد!
 
 
 
خوان ششم: عزرائیل
در همین راستا پیش بینی می شود دهه ی شصتی ها بسیار بسیار زیاد عمر کنند، زیرا همه ی آنها با هم به دنیا آمده اند و در نتیجه همه با هم بزرگ شده اند پس همه تقریبا در یک بازه زمانی فوت خواهند کرد؛ عزرائیل یحتمل در آن زمان که دهه ی شصتی ها به زمان مرگشان برسند آنقدر سرش شلوغ خواهد شد که دیگر بدون وقت قبلی جان کسی را نمی گیرد و در نتیجه دهه شصتی ها چند سالی را در وقت اضافه سپری خواهند کرد.
 
 
 
خوان هفتم: آن دنیا!
بالاخره نمی شود همه چیز به کام دهه ی شصتی ها باشد، یحتمل آنها در آن دنیا با مفهوم کمبود امکانات مواجه خواهند شد، پیش بینی می شود در آن دنیا به همه ی روح های دهه ی شصتی بال نرسد و برخی از روح های دهه ی شصتی نتوانند در آسمان پرواز کنند
 
 



موضوع مطلب :
1   2   >